OVER ONS

 J.M. Deurwaarder Projectontwikkeling B.V. houdt zich bezig met projectontwikkeling, van woningbouw en utiliteitsbouw. De volledige co√∂rdinatie van conceptontwikkeling tot oplevering ligt in onze handen. Samen brengen we elk vastgoedproject tot een succes.

Wij werken we in een klein, professioneel team. Betrokken, enthousiast en gedreven. De lijnen zijn aangenaam kort, waardoor we zaken snel kunnen regelen. Niet alleen intern, maar ook met onze samenwerkingspartners. We hebben dan ook de luxe dat we over een uitstekend netwerk van architecten, gemeenten, bouwbedrijven en collega-projectontwikkelaars beschikken.


Wij zijn uw partner in:


PROJECTONTWIKKELING


Wij leveren flexibele, deskundige ontwikkelingscapaciteit. Wij stellen onze deskundigheid graag beschikbaar aan gemeenten, vastgoedontwikkelaars, woningcorporaties, beleggers en particulieren.

PROJECTMANAGEMENT


J.M. Deurwaarder Projectontwikkeling BV heeft een eigentijdse visie op vastgoed. Wij begeleiden u graag met de (her) ontwikkeling en realisatie van uw vastgoed.

VASTGOEDAVIES


Onze expertise en jarenlange ervaring stelt ons in staat u te adviseren op het gebied van bedrijfshuisvesting, exploitatie en belegging van uw vastgoedobjecten.

GRONDEXPLOITATIE


Wij begroten voor u grondkosten en grondopbrengsten van een ruimtelijk ontwikkelingsplan en begeleiden de volledige uitvoering hiervan.